Slujire în biserică
sau în comunitate

Slujirea altora este o parte integrantă a procesului de ucenicie a fiecărui creştin. Dumnezeu ne cheamă să slujim cu dăruire de sine şi să răspândim harul Său către toţi oamenii din jurul nostru. Fie că îţi doreşti să slujeşti în biserica noastră sau în oraşul Cluj-Napoca, este bine să îţi aminteşti că implicarea în slujire are ca rezultat vieţi transformate.

Contact
Implicare in biserică

Închinarea prin muzică

Închinarea prin cântare are un rol important în viaţa bisericii. Dorinţa noastră este ca lucrarea muzicală să poată contribui la aducerea unei închinări bine primite înaintea lui Dumnezeu şi la zidirea în credinţă a membrilor bisericii. Dacă ştii că ai un dar muzical şi doreşti să foloseşti acest dar pentru slava lui Dumnezeu, te aşteptăm să te înscrii în unul din numeroasele coruri sau grupuri de închinare din biserică.

Implicare in biserică

Copii

Această lucrare caută să-i ajute pe copii să-L cunoască mai bine pe Dumnezeu. Dacă îţi place să lucrezi cu copiii şi vrei ca în felul acesta să slujeşti pe părinţi şi întreaga biserică, te aşteptăm să te alături echipei de la şcoala duminicală.

Contact
Implicare in biserică

Întâmpinare

În fiecare duminică dimineaţa, înainte de intrarea în biserică cineva te va întâmpina cu un zâmbet pe buze şi îţi va spune "Bine ai Venit". Fraţii şi surorile care slujesc în echipa de întâmpinare caută să creeze un mediu în care fiecare persoană care vine la închinare să se simtă preţuită şi încurajată. Dacă vrei să ai parte de o experienţă deosebită, prin care să îţi arăţi dragostea faţă de credincioşi, înscrie-te în această echipă.

Implicare in biserică

Uşieri

lucrarea uşierilor este una importantă. Ei îndrumă fraţii şi surorile spre locurile libere din biserică şi au sarcina de a interveni în cazuri speciale neprevăzute.

Implicare in biserică

Rugăciune

Rugăciunea ocupă un loc important în viaţa fiecărui credincios. De-a lungul întregii Scripturi, toţi credincioşii sunt îndemnaţi adesea să se roage, atât ca o exprimare a laudei lor faţă de Dumnezeu cât şi ca mijlocire pentru nevoile celor din jur. Dacă simţi că Dumnezeu te cheamă să te implici mai activ în rugăciune pentru nevoile din biserică şi din afara ei, te aşteptăm să te înscrii în echipa de rugăciune.

Implicare in biserică

Media

Dacă ai dorinţa să slujeşti în acest departament, te invităm să te alături echipei de transmisie video, proiecţie şi amplificare audio. Prin filmările video care se transmit online, o mare parte din credincioşii care nu pot să se deplaseze la biserică au posibilitatea de a urmări serviciile bisericii prin Internet.

Implicare în comunitate

Vizite la spitale

Vizitarea celor bolnavi este o slujire importantă, prin care ne arătăm grija faţă de cei care sunt în suferinţă. Ea ne oferă ocazia de a încuraja, a mângâia şi a aduce perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu în vieţile celor care, pentru o vreme, experimentează durere şi necaz.

Implicare în comunitate

Consiliere

Viaţa e complicată. În mijlocul tuturor problemelor cu care ne confruntăm, unii dintre noi experimentează răni sufleteşti care le blochează înaintarea în viaţa spirituală. Aceştia vor avea nevoie de oameni pregătiţi care ştiu cum să îi asculte şi să îi consilieze, pe baza învăţăturilor Sfintelor Scripturi. În cazul în care doreşti să fi de folos altora prin intermediul acestei lucrări, contactează-ne şi dă-ne de ştire cu privire la intenţia ta.