Copii

/Copii
Copii2018-01-11T09:16:03+00:00

CĂLĂTORIA CARE TRANSFORMĂ

Pentru unii s-ar putea ca Școala Duminicală să însemne doar o altfel de școală, cu profesori mai calzi, informații folositoare, atmosferă mai relaxată și fără teme.

Pentru noi, lucrarea cu copiii înseamnă cea mai fascinantă călătorie spirituală pe care o facem alături de copil și familie. Pășim cot la cot, descoperim Adevărul, Suntem îmbogățiți de Cuvântul lui Dumnezeu, punem împreună învățătura și viața și încercăm să răspundem chemării lui Dumnezeu.
Ne dorim să vedem copiii transformați care au parte de Marea Întâlnire cu Isus și se aseamănă din ce în ce mai mult cu El.

Călătoria spirituală a copiilor poate să își atingă ținta doar atât timp cât se orientează după modelul oferit de Dumnezeu. Tocmai de aceea Deuteronom 6:4-9 este asemenea unei busole care ne reglează direcția în slujirea noastră.

Informare sau transformare

În călătoria noastră dorim să punem punctul pe “I”, adică să ajutăm fiecare copil să experimenteze următoarele realități:

Lucrarea cu copiii înseamnă mai mult decât întâlniri de duminică, înseamnă prietenii, timp petrecut împreună, activități creative, proiecte de slujire și misiune care să dea culoare și gust.

Evenimente

Credem cu tărie că lucrarea cu copiii nu trebuie să se limitează doar la copiii credincioșilor din biserică, ci să fie deschisă tuturor copiilor. Evenimentele pe care le găsești pe această pagină sunt tot atâtea invitații deschise. Vii cu noi?

Echipa de slujire. Alături de părinți. De dragul copiilor.

Tabita Cadar (responsabil), Ioana Lar, Liana David, Ramona Chiș, Horațiu Lucaci, și Andreea Ziman

Echipa de slujire. Alături de părinți. De dragul copiilor.

Adela Cupșa și Dorina Coța (responsabile), Tibiana Precup, Laura Cuibus, Daniela Bujor, Ciprian Vereș

Echipa de slujire. Alături de părinți. De dragul copiilor.

Daniel și Nicoleta Bruda (responsabili), Oana Uțiu, Cristina Basarabă, Cristina Gocan, Daniela și Oni Coțofană

Evenimente

Abonează-te la Newsletter!