1. Home
 2. /
 3. Grupuri

Grupuri

”Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii, şi în rugăciuni…”

Faptele Apostolilor 2:42

Este dificil să experimentezi o părtăşie reală într‑o adunare mare, care are mai multe sute de membri. În acest sens, grupurile mici sunt acele comunități în cadrul cărora credincioşii pot ajunge să dezvolte relaţii profunde, prin care să cunoască în mod real pe alții şi să fie cunoscuţi.

În biserica noastră există în acest moment în jur de 20 grupuri mici care se adună săptămânal pentru creștere spirituală, rugăciune, studiu biblic, susținere reciprocă și părtășie.

Fie că ești tânăr, familist cu copii sau mai în vârstă, te încurajăm să te înscrii într-unul din grupurile mici ale bisericii, pentru a-L cunoaște mai bine pe Dumnezeu alături de alți creștini care caută să crească în viața lor de credință.

Viziunea:

Biserica este trupul lui Hristos răscumpărat pentru a trăi o viață de biruință în sfințenie și neprihănire. Ea își poate împlini menirea doar atunci când este condusă de Hristos, când este călăuzită și echipată de Duhul Sfânt și când membrii ei sunt activi în slujire, folosindu-și darurile primite spre folosul celorlalți.

Misiunea:

De a crea cadrul prin care o biserică de dimensiuni mari să poată să rămână plină de putere atât în viața de zi cu zi cât și în timpul comun de închinare.

Strategia lucrării cu grupurile:

Lucrarea cu grupurile din biserica Mănăștur are la bază modelul Bisericii primare prezentat în Faptele Apostolilor 2:42: ”Ei stăruiau în învăţătura apostolilor, în legătura frăţească, în frângerea pâinii, şi în rugăciuni…” Scopul urmărit prin această lucrare este creșterea maturității spirituale a bisericii noastre. În acest cadru, fiecărui membru al bisericii îi este facilitat accesul spre un context în care lucrarea Duhului Sfânt în viața lui devine optimă.

Programul de studiu:

Lucrarea cu grupurile de casă din biserica noastră promovează Programul de studiere a Scripturii ”Istoria Binecuvântării”, autor Beniamin Fărăgău. Acest program permite aprofundarea cunoașterii lui Dumnezeu și asigură implementarea în viața bisericii a unui tipar sănătos de abordare a Scripturii care poate fi transmis și generațiilor următoare.

Tabăra anuală cu grupurile:

Tabăra cu grupurile pe care o organizăm în fiecare toamnă în afara Clujului este un cadru și o oportunitate:

 • de a ne cunoaște unii pe alții,
 • de a ne aduna în jurul Cuvântului lui Dumnezeu,
 • de a ne echipa pentru a crește în cunoașterea Domnului nostru Isus Hristos și în asemănarea cu El,
 • de a ne exersa slujirea și a ne folosi darurile spre folosul altora,
 • de a pleca îmbogățiți în viața de credință astfel încât să trăim biruitori în Împărăția lui Dumnezeu
Formular înscriere în grupuri | Contact

  Membru Biserica Manastur
  danu