1. Home
  2. /
  3. Copii

CĂLĂTORIA CARE TRANSFORMĂ

Pentru unii s-ar putea ca Școala Duminicală să însemne doar o altfel de școală, cu profesori mai calzi, informații folositoare, atmosferă mai relaxată și fără teme.

Pentru noi, lucrarea cu copiii înseamnă cea mai fascinantă călătorie spirituală pe care o facem alături de copil și familie. Lucrăm cot la cot, descoperim Adevărul, suntem îmbogățiți de Cuvântul lui Dumnezeu, punem împreună învățătura și viața și încercăm să răspundem chemării lui Dumnezeu.
Ne dorim să vedem copii transformați, care au parte de Marea Întâlnire cu Isus și se aseamănă din ce în ce mai mult cu El.

Călătoria spirituală a copiilor poate să își atingă ținta doar atât timp cât se orientează după modelul oferit de Dumnezeu. Tocmai de aceea, Deuteronom 6:4-9 este asemeni unei busole care indică direcția.

Grupa preșcolari

Echipa de slujire. Alături de părinți. De dragul copiilor:
Tabita Cadar, Liana David, Ramona Chiș și Mia Bocaniciu

Grupa 7-9 ani

Echipa de slujire. Alături de părinți. De dragul copiilor:
Dana Fodor, Daniela Bujor, Mihaela Lupaș, Rodica Moldovean, Gabi Lascu, Oana Uțiu, Ciprian Vereș

Grupa 10-13 ani

Echipa de slujire. Alături de părinți. De dragul copiilor:
Daniel și Nicoleta Bruda, Oana Uțiu, Cristina Basarabă, Simona Lacatoș, Vicky Precup, Dan Hornai, Carla Lacatoș, Cristina Gocan, Dana Gocan, Sami Pană și Cristiana Bruda

Ce ne propunem

În călătoria noastră dorim să punem punctul pe “I”, adică să ajutăm fiecare copil să experimenteze următoarele realități:

1

Instruire

copii pregătiți pentru viață
2

Integrare

copii care își găsesc locul în biserică
3

Implicare

copii activi care slujesc celorlalți
4

Invitare

copii care Îl împărtășesc pe Isus cu semenii

Foto