Membralitate

/Membralitate
Membralitate2018-01-11T09:15:59+00:00

Biserica lui Dumnezeu este formată din pietre vii – oameni care au mărturisit ”cu gura lor” că Isus este Domn și cred că Dumnezeu L-a înviat din morţi.
Oameni care se pun la dispoziția lui Dumnezeu ”… pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele”.
Oameni care înțeleg să vegheze ”… unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune” și care își iau în serios menirea de frați și surori în Hristos.

Intrarea în Biserica lui Dumnezeu se face prin pocăință de faptele întunericului și mărturisire publică a credinței prin botez. Credem că invitația pe care ne-o face Dumnezeu prin Fiul Său este pentru oricine aude glasul Lui și decide să îi deschidă inima și viața.

În mod practic, comunitatea noastră invită pe cei ce doresc să facă acest pas la Cateheză – o periodă de instruire organizată în vederea cunoaşterii ABC-ului credinţei creștine în baza Sfintelor Scripturi.

CERERE ÎNSCRIERE CATEHEZĂ
Credem cu tărie în dimensiunea comunitară a vieții de credință.
Dacă din varii motive viața v-a adus prin locurile noastre (fie temporar, fie permanent) vă încurajăm să vă găsiți o comunitate în care să vă integrați. În cazul în care L-ați mărturisit deja pe Domnul Isus ca Domn și Mântuitor prin botezul nou-testamental și sunteți membru în altă biserici evanghelică puteți să completați o cerere de transfer a membralității.

CERERE MEMBRALITATE

Abonează-te la Newsletter!