TABĂRĂ grupuri – 19-21 octombrie 2018

//, Evenimente / Noutăți, Grupuri, Pastorală/TABĂRĂ grupuri – 19-21 octombrie 2018

TABĂRĂ grupuri – 19-21 octombrie 2018

TABĂRĂ grupuri

19-21 octombrie 2018 – Cabana MĂNĂȘTUR – Beliș

Domnul BISERICII

Evanghelia după IOAN – ”Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui.” (20:31)

Ca în fiecare toamnă, vă invităm să participați la tabăra cu grupurile bisericii, care va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2018, la Cabana Mănăștur de la Beliș.

Organizăm această tabără în primul rând pentru cei care nu sunt integrați într-un grup, pentru că este locul ideal unde cei care nu fac parte dintr-un grup de casă pot să-și găsească un astfel de grup.

Pe lângă faptul că tabăra cu grupurile este un cadru și o oportunitate:

  • de a ne cunoaște unii pe alții,
  • de a ne aduna în jurul Cuvântului lui Dumnezeu,
  • și de a ne echipa pentru a crește în cunoașterea Domnului nostru Isus Hristos și în asemănarea cu El,

este și o ocazie pentru fiecare dintre noi:

  • de a ne exersa slujirea, lăsând ca Duhul Sfânt să se arate din unii înspre alții.

Vrem să plecăm din această tabără îmbogățiți în viața de credință, astfel încât să ajungem de la AFIRMAREA mesianității și divinității lui Isus (Prologul Evangheliei – Ioan 1:1-18) la DECLARAREA mesianității și divinității lui Isus (Adevăratul Exod – Ioan 20:1-21:23)… și vom face lucrul acesta în cele trei zile de tabără prin DEMONSTRAREA mesianității și divinității lui Isus (Adevăratul Miel de Paște – Ioan 1:19-3:36, Adevăratul Moise – Ioan 4:1-11:46, Adevăratul Paște – Ioan 11:47-17:26, Jertfirea Adevăratul Miel de Paște – Ioan 18:1-19:42)… desigur mergând pe urmele apostolului Ioan în Evanghelia sa și încercând să-i înțelegem scopul: ”lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui.” (Ioan 20:31). Iar pentru a avea viață în Numele Lui trebuie să-L cunoaștem pe ”Domnul BISERICII” și să-L declarăm, la fel ca și Toma, ca: ”Domnul meu și Dumnezeul meu”.

Cartea IOAN este una dintre cele trei cărți ale Scripturii (alături de Deuteronom, Isaia și Psalmii regali-mesianici) care alcătuiesc anul I de studiu (Intrarea în relație cu Dumnezeu) din cadrul Programului ”Istoria Binecuvântării”, iar comentariul Evanghelia după Ioan, autor Beniamin Fărăgău, ediția a doua revizuită și completată – 2008, este cel care a stat la baza alcătuirii sesiunilor care vor fi prezentate în tabăra cu grupurile Bisericii Mănăștur.

Așa că, vă invităm să vă înscrieți la secretariatul bisericii și vă așteptăm la Cabana Mănăștur de la Beliș în perioada 19-21 octombrie 2018, de vineri după-masa până duminică la amiază, atât pe cei care faceți parte din grupurile bisericii cât și pe cei care nu faceți parte dintr-un grup.

Detalii despre costuri veți găsi la secretariat. Vom încerca să asigurăm activități copiilor astfel încât părinții să poată participa relaxați la sesiuni.

Mircea Veja & Radu Bocăniciu

 

De |2018-10-04T07:26:29+00:004 oct. 2018|