Cei 12 și Cina cea de taină

///Cei 12 și Cina cea de taină

Cei 12 și Cina cea de taină

După o cură de înțelepciune alături de Eclesiastul, dorim să ne îndreptăm atenția spre oamenii care au răscolit lumea și care au plătit cu viața pentru aceasta. Cu siguranță, exemplul vieții lor are ceva să ne transmită. Ucenici, apostoli, martiri, evangheliști sau sfinți sunt câteva din numele pe care le poartă „Cei 12″.

Vă invităm, așadar, la debutul unor noi întâlniri Aercurat, alături de primul nostru invitat, Voicu Bojan, un fotograf ocazional, așa cum se definește, a cărui incursiune în viața celor 12 a dus la realizarea unei opere artistice de referință, o invitație de a lua loc la masa deja pregătită pentru noi de Cel ce stă în mijlocul ei. Lucrarea a devenit icon-ul unei cărți remarcabile, numită „Evanghelia Vagabonzilor”(Brennan Manning).

„Evanghelia vagabonzilor este cartea de căpătâi a unei întregi generaţii. Ea se adresează celor cărora le pasă mai mult de credinţa creştină ca aventură spirituală totală, decât de religia de faţadă, care scormoneşte prin dulap după hainele scrobite, menite slujbei de duminica dimineaţa…” Citește mai departe pe aquaforte.com

De |2018-01-11T09:16:08+00:003 mart. 2015|