Evanghelizare la picnic în familie

//, Familie, Grupuri, Tineret/Evanghelizare la picnic în familie

Evanghelizare la picnic în familie

Data: 27 Iulie 2013, între orele 10.00-13.00,
Locația: herghelia de la Sălicea
Invitat special: un cowboy veritabil din America, care în timp ce îmblânzește un cal, face o frumoasă paralelă între ceea ce înseamnă viața calului nărăvaș / sălbatic, care-și trăiește viața pentru sine, nepăsător de ce e în jurul lui și omul fără Dumnezeu care la fel trăiește pentru sine, fără o direcție clară în viață.
Considerăm că un astfel de eveniment este o unealtă care trebuie folosită pentru a favoriza discuțiile dintre familiile din adunările noastre și prietenii lor nemântuiți.
Evenimentul va fi organizat sub forma unei ieșiri la iarbă verde în cadrul cărei vor urmări și acest “spectacol“ de îmblânzire a calului.
Oricât de bun este programul sau vorbitorul și oricât de reușită ar fi organizarea nu vrem să scăpăm din vedere faptul că numai Domnul este cel care schimbă viețile oamenilor de aceea, solicităm sprijinul Bisericii din Cluj:
  • în post și rugăciune ca suflete nemântuite să-L cunoască pe Isus Hristos și
  • anunțarea evenimentului în bisericile locale pentru ca cei credincioși să-și invite prietenii.
  • voluntari disponibili pentru a discuta cu cei ce vor răspunde provocării
Partea de promovare a evenimentului prin mijloacele media o vom face noi prin toate mijloacele -posibile: presa scrisă, radio, tv, internet, afișe, fluturași, etc.
Dacă aveți în biserică frați care lucrează în media sau aveți cunoștințe / relații în domeniu, vă rugăm să ne comunicați pentru a lua legătura cu ei.
De |2018-01-11T09:16:11+00:0016 iul. 2013|