Seri pentru familii

Seri pentru familii

Gigi și Adriana Cosman, împreună cu un grup de familii din biserică, vă invită începând cu 7 aprilie, în fiecare primă duminică din lună, la un timp al familiei în cadrul serviciului de seara. Întâlnirea va fi structurată pe tema familiei, programul fiind susținut de familii din biserică, prin cântare, mărturii, dialoguri, etc. Dacă vor fi întrebări, va fi un timp pentru răspunsuri. Așteptăm întrebări și sugestii!

Am considerat necesară o astfel de întâlnire, observând nefericirea din multe familii, pericolele care pândesc integritatea morală, mediul ostil în care cresc copiii noștri în societatea contemporană…

Vă chemăm să participați la aceste seri și să vă alăturați luptei în rugăciune pentru familie, rugându-vă și pentru prezența Duhului Sfânt în aceste seri…

Neemia 4:14  … am zis mai marilor, dregătorilor și celuilalt popor: „Nu vă temeți de ei! Aduceți-vă aminte de Domnul cel mare și înfricoșător, și luptați pentru frații voștri, pentru fiii voștri și fetele voastre, pentru nevestele voastre, și pentru casele voastre!”

În prima întâlnire din 7 aprilie ora 18, vom căuta să răspundem la întrebarea: „De ce ne-a pus Dumnezeu împreună, soț, soție și copii”. Dacă știm de ce suntem împreună, știm și cum să ne comportăm unul cu celălalt și ce trebuie să facem împreună.

Photo: http://www.desertviewsas.org/

De |2016-03-10T14:45:30+00:001 apr. 2013|