Media Safe Workshops

Media Safe Workshops

news_ms

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013, Biserica Mănăștur vă invită la o nouă serie a evenimentului organizat de Rei Abrudan și 4D Ministries. Media Safe Workshops este o serie de întâlniri pentru părinți și tineri, cu scopul de a învăța cum să ne protejăm copiii și familiile de influența negativă a mediei.

Întâlnirile vor fi sub formă de workshop (curs practic), pe grupe mici  (aprox. 20 participanți). Programările se vor face telefonic (0264 425051) sau prin email la secretariatul Bisericii Mănăștur. În răspuns vi se comunica grupa și ora la care se va ține workshop-ul. Întâlnirile vor fi în ultima sâmbătă din lună, începând cu ora 16:00. Orice schimbare în program o vom anunța pe site si Facebook.

Copiii noștri se nasc și trăiesc într-un univers multimedia. Cu siguranță, ei sunt influențați de complexitatea diverselor medii de informare. E o realitate pe care o știm deja cu toții… Responsabilitatea educației lor, însă, ne revine nouă, părinților. Pentru a proteja această moștenire pe care Dumnezeu ne-a lăsat-o, vă invităm să pășim în lumea lor, a copiilor noștri, pentru a învăța cum să-i protejăm de influența negativă a mass-mediei. Chiar dacă este o lume străină pentru cei mai mulți dintre noi, nu uita, Dumnezeu nu îngăduie obstacole în viața ta pe care să nu le poți depăși!

De |2018-01-11T09:16:12+00:0023 ian. 2013|