Media Safe / din 28 Ianuarie

//, Evenimente / Noutăți, Familie/Media Safe / din 28 Ianuarie

Media Safe / din 28 Ianuarie

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012, Biserica Mănăștur invită toți părinții la un eveniment organizat de Rei Abrudan și 4D Ministries. Media Safe este o serie de întâlniri pentru părinți, cu scopul de a învăța cum să ne protejăm copiii de influența negativă a mass-mediei.

Copiii noștri se nasc și trăiesc într-un univers multimedia. Cu siguranță, ei sunt influențați de complexitatea diverselor medii de informare. E o realitate pe care o știm deja cu toții… Responsabilitatea educației lor, însă, ne revine nouă, părinților. Pentru a proteja această moștenire pe care Dumnezeu ne-a lăsat-o, vă invităm să pășim în lumea lor, a copiilor noștri, pentru a învăța cum să-i protejăm de influența negativă a mass-mediei. Chiar dacă este o lume străină pentru cei mai mulți dintre noi, nu uita, Dumnezeu nu îngăduie obstacole în viața ta pe care să nu le poți depăși!

Vă așteptăm cu întrebări, nedumeriri, dar și cu sugestii și experiențe personale, atât pe pagina de internet www.mediasafe.ro (va fi lansată în data de 28 Ianuarie) cât și pe Facebook.

De |2018-01-11T09:16:16+00:0021 ian. 2012|