Tu ești al Domnului?

//, Tineret/Tu ești al Domnului?

Tu ești al Domnului?

Vă anunțăm cu bucurie că duminică, 4 decembrie 2011, începând cu ora 09:30, vom avea un botez nou-testamental. De această dată, 6 tineri au ales să facă acest pas important pentru veșnicia lor.

Unul dintre băieți relata în cadrul mărturiei, evenimentele petrecute în această vară, care l-au determinat să se hotărască pentru botez. După ce a participat în trei tabere în care a avut ocazia atât să primească învățătură sănătoasă, cât și să slujească și să fie de folos în mod practic, a fost solicitat să pregătească momentele de rugăciune dintr-o anumită biserică. La terminarea programului, o doamnă în vârstă l-a întrebat: “Tu ești al Domnului?” Fiind pus în fața unei întrebări atât de directe, Paul a răspuns că urmează să intre în legământ cu Domnul la următorul botez, cu toate că se gândise în repetate rânduri să facă acest pas, dar de fiecare dată sfârșea prin a amâna.

Fiecare mărturie a tinerilor a surprins elemente menite să întărească biserica și să-i încurajeze pe frați. Așadar, haideți să le pregătim primirea în familia noastră, fiind totodată conștienți de responsabiliatea pe care o avem de a le veghea acestor tineri primii pași în viața de credință.

De |2018-01-11T09:16:16+00:0030 nov. 2011|